Rezan Epözdemir: Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz

"Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın akışına aykırı.

Rezan Epözdemir: Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, İstanbul’daki bir otelde basın mensupları ile bir araya geldi.

İstifa süreciyle ilgili bilgi veren Epözdemir, Galatasaray Sportif AŞ yönetimindeki görevlerinden istifa ettiğini ancak Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’ndaki görevlerinden ise istifa etmediğini açıkladı.

Sportif AŞ’de kendisini istifaya götüren süreci aktaran Epözdemir, Beşiktaş maçından sonraki açıklamaları sonrasında yalnız bırakıldığını, sonrasında ise düşüncelerinin yönetim kurulu ile farklılıklar gösterdiğini söyledi.

Epözdemir, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin hiçbir zaman dost olamayacağını, bu dostluk durumunun her zaman karşısında olacağını belirterek, Galatasaray – Fenerbahçe kadın futbol takımlarının oynadığı maçın ardından Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik’in yaptığı açıklamalara kulüp nezdinde bir tepki gösterilmesi gerektiğini ancak bunun gösterilmediğini ve Erol Bilecik’in de yaptığı açıklamalar sonrasında özür dilemediğini kaydetti.

Epözdemir, şöyle konuştu: “Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın akışına aykırı. Azami nezaket tamam ama dostluk hayatın akışına aykırı bir durum. Bu minvaldeki hareketler yanlıştır. Bunu Sayın Başkana defalarca söyledim.”