Popüler mesajlaşma uygulamasından yeni özellik açıklaması

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a, anlık olarak gönderilebilen video ve fotoğraf eklentisi getirildi. Whatsapp'tan yapılan açıklamada, "Bugün, açıldıktan sonra sohbetten kaybolan ve kullanıcılara gizlilikleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni özelliğimiz, ‘Bir Kez Görüntülenen’ fotoğraf ve videoları kullanıma sunuyoruz" denildi

Popüler mesajlaşma uygulamasından yeni özellik açıklaması

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a, bir kez görüntülenen fotoğraf ve video özelliği geldi. WhatsApp’ın  eklediği bu özellikle artık kullanıcıların sadece paylaşmak için çektikleri fotoğraflar, galerilerinde sürekli yer kaplamamış olabilecek.

 

WhatsApp’tan konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda, “Bugün, açıldıktan sonra sohbetten kaybolan ve kullanıcılara gizlilikleri üzerinde daha fazla kontrol sağlayan yeni özelliğimiz, ‘Bir Kez Görüntülenen’ fotoğraf ve videoları kullanıma sunuyoruz” denildi.

 

Kullanıcılar bu yeni özellikle örneğin, bir mağazada denedikleri bazı yeni kıyafetlerin “Bir Kez Görüntülenen” fotoğrafını, belirli bir andaki hızlı bir ifadeyi veya Wi-Fi şifresi gibi hassas bir şeyi gönderebilecek. “Bir Kez Görüntülenen” medyalar için de uçtan uca şifreleme geçerli olacak. Medya görüntülendikten sonra, o sırada sohbette neler olduğu konusunda herhangi bir karışıklığı önlemek amacıyla mesaj “açıldı” olarak görünecek. Bu haftadan itibaren herkesin kullanımına sunulacak yeni özellikle, kullanıcılar gizli ve kaybolan medya gönderimi yapabilecek.