Polisten öğrencilere tehdit: Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor!

Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan AKP’li kayyım Rektör Melih Bulu’ya karşı öğrencilerin başlatmış olduğu direniş sürüyor.  Boğaziçi direnişçilerinin bir kısmının tutulduğu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis, emniyette çektiği videosunda koğuşları göstererek "Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor" paylaşımı yaptı.

Polisten öğrencilere tehdit:  Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor!

Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan AKP’li kayyum Rektör Melih Bulu’ya karşı öğrencilerin başlatmış olduğu direniş sürüyor.  Boğaziçi direnişçilerinin bir kısmının tutulduğu İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis, emniyette çektiği videosunda koğuşları göstererek “Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor” paylaşımı yaptı.

İstanbul Vatan İl Emniyet Müdürlüğü’nde çekildiği iddia edilen bir video Tiktok’da paylaşıldı. Nezarethanede çekildiği anlaşılan ve Tiktok’ta “Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor” notuyla paylaşılan video tepkilere neden oldu.

Mülkiye Dayanışması, Twitter hesabından paylaştığı Mehmet Türkay Dursun isimli Tiktok kullanıcısına ait videoya “Vatan Emniyet’te çekildiği söylenen bir Tiktok videosunda, nezarethane görüntülerinin üzerine “Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor” yazıldı. Hepimizi zindanlarınıza sığdıramazsınız, zindanlardan taşıp yine geliriz!” ifadeleriyle tepki gösterdi.

İşte görüntüler;