Peker'den 'Türkiye'ye getirilebilir' iddialarına yanıt

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, Türkiye'ye getirileceğine dair iddialara yanıt verdi.

Peker'den 'Türkiye'ye getirilebilir' iddialarına yanıt

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, Türkiye’ye getirileceği iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Peker, “Bazı haber sitelerinde şu şekilde haberler yapıyorlar, daha önce yakalanan iki tane Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratçısına karşılık Sedat Peker her an alınıp Türkiye’ye getirilebilir diye. Siz doğduğunuzda beyin bölgeniz boş kalmasın diye doktorlar oraya delikli gri sünger koymuşlar.” ifadelerine yer verdi.

Peker’in açıklamaları şöyle:

“Bazı haber sitelerinde şu şekilde haberler yapıyorlar, daha önce yakalanan iki tane Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratçısına karşılık Sedat Peker her an alınıp Türkiye’ye getirilebilir diye. Siz doğduğunuzda beyin bölgeniz boş kalmasın diye doktorlar oraya delikli gri sünger koymuşlar. Aklınızca benim psikolojime zarar vermeye çalışıyorsunuz. Siz galiba unuttunuz, ben sizi önce deli edip sonra tedavi edecek doktorunuzum.

İnternette geriye dönüp araştırma yaparsanız yakalandı dediğiniz, iki Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratçısı dediğiniz kişilerin biri cezaevindeyken kendini öldürdü haberini görürsünüz (ancak herkes öldürüldüğünü biliyor). Oğlum, fındık kadar beyninizle beni ruh dünyamda kaosa sürükleyemezsiniz. Ayrıca benim Interpol aranmam dahi yok. Uluslararası hukuka göre beni kimse Türkiye’ye yollayamaz. Eğer yollanırsam bu uluslararası suç olur.”

“YÜKSEK GÜVENLİK RİSKİ TAŞIDIM İÇİN”

Peker, bir başka paylaşımında da gazeteci Özlem Gürses’e seslenerek neden video yayını yapmayı kestiğini açıkladı. Peker “Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus. Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.” ifadelerini kullandı.