Peker operasyonunda gözaltına alınan Feridun Öncel, Süleyman Soylu'nun babasıyla yan yana!

Sedat Peker operasyonunda gözaltına alınan MİSİAD Başkanı Feridun Öncel’in 14 Mart'ta Süleyman Soylu’nun babasıyla aynı masada fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.

Peker operasyonunda gözaltına alınan Feridun Öncel, Süleyman Soylu'nun babasıyla yan yana!

Şanlıurfa’da Sedat Peker’e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Feridun Öncel, Süleyman Soylu’nun babasıyla aynı masada fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmış.

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker’e yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel’in Süleyman Soylu’nun babası Hasan Soylu ile fotoğrafını paylaşmış.

Feridun Öncel söz konusu fotoğrafı 14 Mart 2021’de kendi hesabından paylaşmış. Öncel paylaşımına da şu ifadeleri yazmış:

“Gönül dostumuz Hasan Soylu ağabeyimin muhterem eşi, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun annesi hakka yürümüştür. Aileye sabır diliyorum, nur içinde yatsın”

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi gibi, İstanbul Gaziosmanpaşa’da tanınan bir sağ siyasetçi olan Hasan Soylu’nun (fotoğrafta sağda) geçmişte Adalet Partisi ve DYP’de ilçe başkanlığı, meclis üyeliği gibi pek çok görevde yer aldığı biliniyor.