Peker 'onay'ı aldı, 10. videosunu yayınladı

Ülkücü çete lideri Sedat Peker, 10. videosunu "bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için" diyerek yayınladı.

Peker 'onay'ı aldı, 10. videosunu yayınladı

Ülkücü çete lideri Sedat Peker, gün içerisinde duyurduğu üzere, uzun bir aranın ardından 10. videosunu yayınladı.

6  dakikalık videosuna, “10. Bölüm – Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülürmüş” başlığını veren Sedat Peker, kafa karışıklıkları olduğu için bu videoyu yayınladığını söyledi.

“Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm, cezaevinde olduğum yönünde açıklamalar yapmış. Bir başkası benim adıma paylaşımları yaptığımı söylemiş” diyen Peker, “Biz akit yaptık, verdiğim sözden dönmem” ifadelerini kullandı.

“Ben suikast yapılabilme riskinde en üst noktadaymışım. Bu sebeple video çekmem bulunduğum ülkenin kanunları gereği dünyadaki uygulama da bu yöndeymiş. Umudumuzu kaybetmemeliyiz. Umut hırsızlarına umudumuz çaldırmamalıyız ve hep demeliyiz ki bir umuttur yaşamak. 15 gün sonra bir değerlendirme daha yapılacak, video çekmem konusunda karar verecekler. Bu ülke ya da başka ülke akdimizi yerine getireceğim” diyen Peker, “İnşallah ilerleyen zamanlarda çok eğleneceğiz” diye konuştu.

Peker, 10. videosu öncesinde “Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım” duyurusu yapmıştı.