Patronlardan Topbaş açıklaması: Her zaman yanımızdaydı

İstanbul Sanayi Odası, AKP'li Kadir Topbaş'ın ardından "Görev süresi boyunca sanayimize yönelik çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan sayın Topbaş’ı hep sitayişle hatırlayacağız" açıklaması yaptı.

Patronlardan Topbaş açıklaması: Her zaman yanımızdaydı

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Kadir Topbaş’ın ölümü nedeniyle patronlar cephesinden de başsağlığı mesajı geldi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan Topbaş hakkında, “Kıymetli çalışmalarla değerli eserler bıraktı, sanayimize yönelik çalışmalarda yanımızda oldu” ifadelerini kullandı.

Bahçıvan’ın açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Her zaman zarif ve mütevazı duruşuyla tam bir İstanbul beyefendisi olarak hatırlayacağımız, İstanbulumuza yaptığı kıymetli çalışmalarla değerli eserler bırakmış olan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Görev süresi boyunca sanayimize yönelik çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan sayın Topbaş’ı hep sitayişle hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”