Özışık'tan son yazı: Yusuf'un kuyusuna düştüm

Sedat Peker'in yayınladığı görüşme kaydı sonra Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu isimlerden AKP'li yazar Süleyman Özışık, köşe yazarlığını bıraktı.

Özışık'tan son yazı: Yusuf'un kuyusuna düştüm

Organize suç örgütü lideri ülkücü Sedat Peker’in Hadi Özışık’la yaptığı görüntülü telefon görüşmesini paylaşması sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem Hadi Özışık hem de Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu gelişmenin ardından Hadi Özışık’ın tv100’deki programdan Süleyman Özışık’ın da Işıkçılar cemaatine ait Türkiye gazetesinden kovulduğu iddia edilmişti. Hadi Özışık iddiayı yalanlayarak kendisinin görevinden ayrıldığını açıkladı. Kardeşi Süleyman Özışık ise, Türkiye gazetesindeki köşe yazarlığını bıraktığını açıkladı.

Süleyman Özışık, bugünkü köşe yazısında, “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun yaşanan diyaloglarda adım geçtiği için hakkımda yaptığı bir suç duyurusu var. Üzerimde oluşan böyle bir şaibe varken köşe yazarlığına devam etmeyi onurum kabul etmiyor. Bu nedenle; bana inanmalarına, arkamda durmalarına ve “Yazılarına devam et” demelerine rağmen gazetem ‘Türkiye’nin yönetiminden müsaade istedim…” dedi.

Özışık, “Biliyorum… Düştüğüm yer, Yusuf’un kuyusudur. Ama Allah’ın izniyle ben bu kuyudan çıkarım. Daha önce de size söylemiştim. Ben yenilgiye inanan birisi değilim. Her düşüşün bir sınav olduğuna iman etmiş biriyim. Ben bu sınavı atlatırım. Hakkınızı helal edin” ifadesini kullandı.