Özgür Özel: Dizinin dibinden ayrılmadığın FETÖ seni izliyorsa boynuz kulağı geçti

CHP'li Özgür Özel, Süleyman Soylu'nun Sedat Peker ve Hadi Özışık'a karşı yapmış olduğu açıklamaları eleştirerek "Dizinin dibinden ayrılmadığın FETÖ seni izliyorsa 'boynuz kulağı geçti' diyordur" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel: Dizinin dibinden ayrılmadığın FETÖ seni izliyorsa boynuz kulağı geçti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Halk TV’de “Süleyman Soylu’ya çok yakın bir gazeteci Sedat Peker ile bir görüşme gerçekleştirdi mi? Yaptığı görüşmede ‘Yeni videolar yayınlama. Bakanımız seninle ilgili bir şeyler söyleyecek ama sinirlenme, kapatalım bu işi’ dedi mi? Sonrasında Süleyman Soylu’nun Sedat Peker ile ilgili açıklamalarından sonra, Sedat Peker çektiği bir videoyu o gazeteciye yolladı mı? O gazeteci o videoyu Süleyman Soylu’ya izletti mi? Sonra dönüp Peker’e, ‘Aman bu videoyu yayınlama’ dedi mi demedi mi?” açıklamalarının ardından yaşanan gerginlik devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi yayımlaması ile yükselen tansiyon, Soylu’nun ‘bana kumpas’ kuruluyor demesi üzerine daha da yükseldi.

Özel ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada boynuz kulağı geçmiş diyerek, “İnsanda biraz utanma olur… ‘Temasım ispatlansın ölümü kabul ederim’ diyordun. Senin adına temas kuran, operasyon çeken emir erlerin suçüstü yakalanınca, ‘Onlar da bana kumpas kurdular’ diyorsun. Dizinin dibinden ayrılmadığın FETÖ seni izliyorsa boynuz kulağı geçti diyordur.”