Oğlu yardım istedi: “Başıma bir şey gelirse sebebi AKP milletvekili öz babamdır"

AKP'li eski vekil İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu, "kendisi, kardeşleri ve annesinin başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun babası olduğunu" öne süren bir paylaşımda bulundu.

Oğlu yardım istedi: “Başıma bir şey gelirse sebebi AKP milletvekili öz babamdır

Eski AKP’li milletvekili ve daha önce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanlığı da yapan İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu’nun babasıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Muhammed Berat Yazıcıoğlu paylaşımında, “kendisi, kardeşleri ve annesinin başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun babası olduğunu” öne sürerek yardım istedi.

Yazıcıoğlu’nun oğlu,paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi AKP Milletvekili öz babam İrfan Rıza Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır. Aralarındaki kara ve kirli para trafiğini ve yargıda çevirdikleri işleri bildiğim içindir. Yardım edin!”

“DERTLERİ PARA PUL”

Paylaşımın ardından Odatv’ye konuşan baba İrfan Rıza Yazıcıoğlu, oğlunun iddialarını reddedip şunları söyledi:

“Annesiyle ilgili bir boşanma davamız sürüyor. Bu davadan dolayı anneleriyle beraber hareket ediyorlar. Ben beni tehdit ettikleri gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundum. “

Dosyaların savcılıkta olduğunu kaydeden Yazıcıoğlu, “gizlilik kararı aldırmasına rağmen rahat durmadıklarını” öne sürdü. “Siyasi geçmişini kullanarak kendisinden para almak istediklerini” ifade eden Yazıcıoğlu, “birçok kez görüşmek istediğini ancak kabul etmediklerini, tek dertlerinin para pul olduğunu” söyledi.

Oğlunun bahsettiği kara para ve tehdit iddiasıyla ilgili ise Yazıcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Ben eczacılık yapıyorum. Benim ne resmi ne de gayriresmi öyle bir ortağım yok. Kendi kendilerine iste beni yıpratmak icin ne olursa. Ben de anlamadım. Şimdi avukatıma verdim. Tekrar savcılığa suç duyurusunda bulunulacak. Benim onları tehdit etme gibi bir durumum yok Bildiğiniz ne varsa, ne ortağım ne kara param varsa gelin söyleyin. İlgi yaratmaya çalışıyorlar. Normal bir paylaşım yapsalardı siz beni aramayacaktınız ama anormal bir paylaşım yapıyorlar ki tepki çeksin. Üç tane de ünlem koymuş aman yetişin diyor.”