Musa Orhan'ın avukatı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan da şikayetçi oldu

Batman’ın Beşeri ilçesinde 18 Ağustos 2020’de İpek Er’e cinsel saldırıda bulunan ve bunun sonucunda ölümüne neden olan uzman çavuş Musa Orhan’ın avukatı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan da şikayetçi oldu

Musa Orhan'ın avukatı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan da şikayetçi oldu

Batman’ın Beşeri ilçesinde 18 Ağustos 2020’de İpek Er’e cinsel saldırıda bulunan ve bunun sonucunda ölümüne neden olan uzman çavuş Musa Orhan’ın “nitelikli cinsel saldırı” suçundan tutuksuz yargılanması sürerken, Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya ceza verilmişti.

Kararın ardından, sosyal medya üzerinden Mola’ya destek mesajları gelirken, bunlardan biri de oyuncu Farah Zeynep Abdullah oldu. Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, atılan tweet üzerine bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vererek Farah Zeynep Abdullah hakkında, müvekkiline hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Abdullah, Mola’ya verilen para cezası kararına şöyle demişti:

 

“Uf dicek o kadar şey var ki hangi hakaret hangi küfür karar veremiyorum. Net olan tek şey musa orhanın gerçek bir şerefsiz olduğu ve sistemi de onun yanında olduğu.o dava yüzsüzce açılabildiğinde şoklar yaşamıştık ve şimdi bi de üüüüf rezalet sonuca bak ya”

Vicdanların tazminatla temizlenemeyeceğini vurgulayan Abdullah, Orhan’ın avukatının suç duyurusuna sosyal medya hesabından tepki gösterdi.