Murat Sancak'tan Berat Albayrak evinde iddiasına yalanlama: Saklanmaya ihtiyacı yok

Ülkücü suç örgütü lideri Sedat Peker, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra ortadan kaybolan Berat Albayrak'ın nerede olduğunu açıkladı. İddianın odağındaki Murat Sancak ise iddiaları yalanladı.

Murat Sancak'tan Berat Albayrak evinde iddiasına yalanlama: Saklanmaya ihtiyacı yok

Ülkücü suç örgütü lideri Sedat Peker, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra ortadan kaybolan Berat Albayrak’ın nerede olduğunu açıkladı.

Peker, Albayrak’ın Murat Sancak’ın evinde olduğunu iddia etti.

Sedat Peker, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Hep arıyorsunuz ya… Murat Sancak’ın evi var. Hadımköy, Beylikdüzü taraflarında. Orada kalıyor. Beraberler.”

MURAT SANCAK’TAN YALANLAMA: SAKLANMAYA İHTİYACI YOK

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak, Sedat Peker’in son videosundaki iddialarına Twitter hesabından cevap verdi.

Sancak, Sedat Peker’in hakkındaki iddialarına ilişkin olarak, “Berat Albayrak evime hiçbir zaman gelmedi” yanıtını verdi.

Murat Sancak, paylaşımında “Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle tlf sinyalinden bakılabilir evime hiçbir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım” ifadelerine yer verdi.

‘SURİYE’DE BİR KİBRİT ÇÖPÜ TİCARETİM OLMADI’

Peker, videosunda Sancak’ın Suriye’de illegal ticari faaliyetleri olduğunu ifade ederek, Peker, videosunda “Suriye’de ticaret yapmak için ne yapmanız lazım biliyor musunuz? Metin Kıratlı Bey var, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı. Ona gideceksiniz. Kaçak ham petrol, çay, şeker, alüminyum, bakır, ikinci el araba… Oradan onayı aldıktan sonra sizi MT Grup’a yolluyorlar. Murat Sancak, Ramazan Öztürk, tüm hiyerarşi orada. Onların da onayı geçtikten sonra kime gidiyorsunuz; el Nusra’nın iktisat sorumlusu var, Ebu Abdurrahman, Ebu Şeyma ismini de kullanıyor. Şu anda da ticaret böyle yapılıyor” demişti.

Twitter hesabından açıklama yapan Murat Sancak, “O şahsın kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum, Suriye’de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, Allah’a a çok şükür” dedi.