Murat Sancak: Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok

Sedat Peker, Murat Sancak'ın şirketinin Suriye'deki kirli ticarete ortak olduğunu ifade etmiş; Sancak için ise 'Berat'ın adamı' demişti. 

Murat Sancak: Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, Berat Albayrak’ın Murat Sancak’ın evinde kaldığı iddiasında bulunmuştu.

Peker, Murat Sancak’ın şirketinin Suriye’deki kirli ticarete ortak olduğunu ifade etmiş; Sancak için ise ‘Berat’ın adamı’ demişti.

Peker’in iddiaları şöyledi:

“Şimdi orada yapılan ticareti anlatacağım. Siz oradan onayı aldıktan sonra sizi Medya Group var, Murat Sancak, Ramazan Öztürk. Tüm hiyerarşi orada. Onların da onayı geçtikten sonra kime gidiyorsunuz? El Nusra’nın iktisat sorumlusu var Ebu Abdurrahman. Şu anda da ticaret böyle yapılıyor.”

“Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Hep arıyorsunuz ya. Murat Sancak’ın evi var, Hadımköy-Beylikdüzü taraflarında, orada kalıyor. Beraberler.”

Eski Star Medya Grubu Başkanı, şimdiki Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Peker’in iddialarına yanıt verdi.

Sancak’ın sosyal medyadan verdiği cevaplar şöyle:

“1. Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok.Ayrıca o kişinin tabiriyle tlf sinyalinden bakılabilir. evime hiç bir zaman gelmedi,gelse başımın üstünde yeri var,ağırlamaktan şeref duyarım

2. o şahsın yine kendi hassasiyetiyle cvp veriyorum,Suriye de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı,ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, ALLAH a çok şükür”