Mübariz Mansimov: Mehmet Ağar beni önce Sezgin Baran Korkmaz’la tanıştırdı

Mansimov, “O düğünde de Sezgin Baran Korkmaz yanıma Lev Aslan Derman’ı getirip tanıştırdı.' Mansimov, 'Ben zaten Ermenilerle iş yapmam. Lev Aslan Dermen’in Ermeni olduğunu öğrendiğimde ilişkimi kestim. Hatta kavga boyutunda tartıştım' dedi.

Mübariz Mansimov: Mehmet Ağar beni önce Sezgin Baran Korkmaz’la tanıştırdı

Gazeteci Can Özçelik, Odatv’deki köşesinde, tartışmaların odağında olan isim Mübariz Mansimov ile yaptığı görüşmeyi yazdı. Sezgin Baran Korkmaz ile Mansimov’u tanıştıran ismin Mehmet Ağar olduğu belirtilirken yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Fotoğrafın hikayesinin ayrıntısını Mübariz Mansimov’a sordum. Çünkü Türkiye bu karede yer alan kişileri aylardır konuşuyor…Mafya-siyaset- medyanın kirli ilişkilerini Sedat Peker’in ifşalarıyla kamuoyu tartışmaya başladı. Mansimov, düğün fotoğrafı için kendisini Sezgin Baran Korkmaz’la tanıştıran kişinin Mehmet Ağar ile olduğunu söyledi.

‘Mehmet Ağar beni önce Sezgin Baran Korkmaz’la tanıştırdı’ diyen Mansimov, “O düğünde de Sezgin Baran Korkmaz yanıma Lev Aslan Derman’ı getirip tanıştırdı.’ Mansimov, ‘Ben zaten Ermenilerle iş yapmam. Lev Aslan Dermen’in Ermeni olduğunu öğrendiğimde ilişkimi kestim. Hatta kavga boyutunda tartıştım’ dedi.

Lev Aslan Dermen’i tartakladığını iddia eden Mansimov, ‘Bu kişiyle hiçbir ortaklığım olmadı’ diye konuştu.”