Mısra Öz'ün sağlık durumuyla ilgili baba Öz'den açıklama

"Tren faciasında ölen insanlarımızın çoğu çocuktu. Kızım her gün adaletin yerini bulması için çağrıda bulunuyordu."

Mısra Öz'ün sağlık durumuyla ilgili baba Öz'den açıklama

Çorlu tren katliamında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve 1000 günü aşkın süredir adalet mücadelesi veren Mısra Öz, koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı yoğun bakım servisinde entübe edildi.

Solunum sıkıntısı yaşayan Sel, Twitter hesabından “Oksijen desteği olmadan nefes alamıyorum” paylaşımını yapmıştı.  Öz’ün 61 yaşındaki babası Mehmet Öz, kızının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Milliyet‘ten Çiğdem Yılmaz’ın haberine göre, Mehmet Öz, “Kızım durumu kötü değil. Doktorlarıyla şimdi görüştüm. Durumun kötü olmadığını, iyi olduğunu söylediler. Tam anlamıyla umut verici konuşmasalar da, kızım durumun iyiye gittiğini bize söylendi. Benim kızım çok güçlü biri inanıyorum ki, iyi olacak ve kaldığı yerden adalet mücadelesine devam edecek.” dedi.

Baba Öz, Mısra Öz için yapılan destek paylaşımlarıyla ilgili de “Bu kadar destek mesajını görünce çok mutlu olduk. Tren faciasında ölen insanlarımızın çoğu çocuktu. Kızım her gün adaletin yerini bulması için çağrıda bulunuyordu. O çağrıyı bugün de insanların yaptığını görmek beni duygulandırdı, bize güç verdi. Bu paylaşımlar hem kızıma hem de tren faciasında yakınlarını kaybedenlerin aileleri için büyük bir destek. Umarım yetkiler de bunu anlar ve adaletin yerine gelmesi için çaba gösterirler.” ifadelerini kullandı.