Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı: Mücadelemi sürdüren herkesle gurur duydum

"Bu işin şakası yok. Çok zor günler geçirdim. Ama toparlanacağım. Mücadelemi sürdüren herkesle gurur duydum. Herkese çok teşekkür ederim.”

Mısra Öz yoğun bakımdan çıktı: Mücadelemi sürdüren herkesle gurur duydum

Çorlu tren faciasında oğlunu kaybeden Mısra Öz, koronavirüs yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal odaya alındı. Öz, “Çok zor günler geçirdim. Ama toparlanacağım. Mücadelemi sürdüren herkesle gurur duydum” diye konuştu.

Mısra Öz, koronavirüs tedavisi görürken sosyal medyada tıpki Öz’ün yazdığı gibi Çorlu Tren Katliamı’nın faillerinin cezalandırılması çağrısı on binlerce kullanıcı tarafından paylaşılmıştı.

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal odaya alınan Mısra Öz, “Bunun da üstesinden geldim. Gerçekten herkesin inanılmaz dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

Çorlu Tren Katliamı’nda oğlu Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, Mısra Öz Sel, koronavirüs tedavisi sürerken solunum sıkıntısı nedeniyle 17 Nisan’da yoğun bakıma alınmıştı. Tele1’e konuşan Mısra Öz, mücadelesini sürdürenlere teşekkür ederek, “Önemsenmesi gereken bir hastalık. Genç, yaşlı hiç bakmıyor. Büyük tahribatlar verebiliyor. Bu sefer de yendik. Bunun da üstesinden geldim. Gerçekten herkesin inanılmaz dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

Öz, şöyle konuştu:

“Bu işin şakası yok. Çok zor günler geçirdim. Ama toparlanacağım. Mücadelemi sürdüren herkesle gurur duydum. Herkese çok teşekkür ederim.”