MHP'li vekil Beşiktaşlı yöneticilerin locasını bastı iddiası

"Ülkenin parlamentosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar."

MHP'li vekil Beşiktaşlı yöneticilerin locasını bastı iddiası

Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor’u 2-0 yenen ve liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş’ın ikinci başkanı Adnan Dalgakıran, maç sonrası locaya giren bir milletvekilinin kardeşi ile birlikte kulüp yöneticilerine yumruklu saldırıda bulunduğunu açıkladı.

“Burada çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikadaki gerginlikten sonra, yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı” diyen Dalgakıran, şu açıklamayı yaptı:

“Bu çok acı bir şey, burası Patagonya değil. Biz kendilerinden davacı oluyoruz, o milletvekili ve kardeşinden. Kamera kayıtlarını istedik. Ülkenin parlamentosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar.”

Öte yandan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un maç öncesi ve sonrası sosyal medya hesabından yaptığı yorumlar dikkat çekti. Oğlu ile birlikte maçı staddan izlediği anlaşılan Ersoy’un, locaya girerek saldıran vekil olduğu da öne sürüldü.

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Saygılarımızla,”

İddiaların ardından muhabirlere açıklama yapan vekil Ersoy ise, “Kimse Beşiktaş Spor Kulübü’nün locasını basmadı. Bu konuyla ilgili kamera kayıtları mevcuttur. Loca basan taraf biz değil, aksine onlardır. Çıkan arbedede kimin ne yaptığını görmedim ancak yumruk atan taraf biz değiliz” ifadelerini kullandı.