MHP ve Ülkü Ocakları'ndan Selçuk Özdağ soruşturmasını yürüten savcıya tehditler

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıyla ilgili soruşturmayı yürüten savcıya MHP ve Ülkü Ocakları tarafından tehditler savruldu.

MHP ve Ülkü Ocakları'ndan Selçuk Özdağ soruşturmasını yürüten savcıya tehditler

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın saldırıya uğramasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmayı yürüten Savcı Alparslan Tufan’a ise MHP ve Ülkü Ocakları tarafından üstü kapalı tehditler geldi.

Ülkü Ocakları’nın “Teşkilatlardan Sorumlu” Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı, sosyal medya hesabından ”Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da elaleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı su da kulaç atmamasıdır. Serok Ahmet ve avenelerinin Ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsade edilmeyecektir” dedi.

Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Emrullah Günay ise ”Alparslan Tufan Cumhuriyetin Savcısı mısın Serok Ahmet ile mi ortak hareket ediyorsun. Serok da kurtaramaz seni” diye yazdı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz da ”Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan Adalet Bakanlığına mı? Yoksa Serok Ahmet’e mi bağlı çalışıyor? Alparslan Tufan kimin adamıdır?” diyerek tehdit etti.