MHP Albayrak'a sahip çıktı: Berat Albayrak’a milli olduğu için iftira atıyorlar

"Sayın Berat Albayrak Bakanlık görevini dürüstlükle yapmış onurlu bir vatan evladıdır."

MHP Albayrak'a sahip çıktı: Berat Albayrak’a milli olduğu için iftira atıyorlar

CHP, Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yer aldığı karikatürü paylaşarak, “128 milyar doların nereye gittiğinin açığa çıkmasını kim engelliyor? Döviz rezervimiz eksi 47 milyar dolara nasıl geriledi? Ekonomiyi kimler çökertti? Haydi bulalım” demişti.

CHP’nin dün saat 13.00’te sosyal medya hesaplarından yaptıkları “Para nerede? Kayıp… Peki ‘damat’ nerede? Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın” açıklamasının ardından gözler bugünkü açıklamaya çevrilmişti. CHP’den beklenen açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Merkez Bankası rezervinde ortadan kaybolan 128 milyar dolar soruldu ve “Damadı kimler susturuyor? 128 milyar dolara ne olduğunu kimler saklıyor?” ifadeleri kullanıldı.

CHP, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifasının ardından Merkez Bankası’ndan ‘kaybolan 128 milyar doların’ nereye gittiğini sormaya devam ediyor. CHP’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Damadı kimler susturuyor?” denildi.

ALBAYRAK’I SAVUNMAK MHP’YE KALDI

Erdoğan, Albayrak ile alakalı suskunluğunu korurken; CHP’ye tepki MHP’den geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, CHP’nin paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Yönter, “CHP hep aynı…Müspet yönde en küçük değişim emaresi göstermiyor! Sayın Berat Albayrak Bakanlık görevini dürüstlükle yapmış onurlu bir vatan evladıdır. CHP ise gıybet ve fesat içindedir! Berat Albayrak’a milli olduğu için iftira atıyorlar! Fakat Allah’ın adaletini unutuyorlar!” diye yazdı.

İşte MHP’li Yönter’in o mesajı: