Metro Turizm'in patronu Galip Öztürk, Fenerbahçe-Galatasaray maçı için kesenin ağzını açtı!

Öztürk, Galatasaray'a yaptığı bağış ve Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkında Galatasaraylı oyunculara prim vaadiyle bir kez daha gündeme geldi. 

Metro Turizm'in patronu Galip Öztürk, Fenerbahçe-Galatasaray maçı için kesenin ağzını açtı!

1996 yılında işlenen bir cinayete ilişkin davada, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan ve infazın durdurulması kararı verilen Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ten Fenerbahçe-Galatasaray maçı için mesaj geldi.

1996 yılında işlenen bir cinayete ilişkin davada, ‘cinayetin azmettiricisi’ idddiasıyla müebbet hapis cezası alan Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’e 2 yıl önce infazın durdurulması kararı çıkmıştı. Yargıtay Ceza Kurulu ise, Öztürk hakkında verilen müebbet hapis cezasının infazı yönünde karara hükmetmişti.

Galip Öztürk’ün Yargıtay kararının verildiği gün yurt dışına firar etmişti.

Kayıplara karışan ‘firari’ Galip Öztürk, Erdoğan’ın Başdanışman Hidayet Türkoğlu ve AKP Ayvacık Belediye Başkanı ile görüntülendi. Fotoğrafları AKP’li Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

Öztürk, Galatasaray’a yaptığı bağış ve Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkında Galatasaraylı oyunculara prim vaadiyle bir kez daha gündeme geldi.

Galatasaray’ın taraftar gruplarından birisi olan ultrAslan, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

“Yapmış olduğumuz çağrı sonrası, Kulübümüzün kampanyasına 1.000.000 TL destek olan ve Fenerbahçe maçı için 1.500.000 TL Prim sözü veren Galip Öztürk’e teşekkür ederiz.

Diğer Galatasaraylı iş insanlarımızın kampanyaya desteklerini bekliyoruz.”

İşte Öztürk’ün paylaşımı: