Meslek Fabrikası eğitim emekçileri belediye önündeki eylemlerine yeniden başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Meslek Fabrikası'nda çalışan eğitimciler ara verdikleri belediye önündeki daimi iş ve taşeron sistemine son talepli eylemlerine 9 Şubat Salı günü yeniden başlayacaklar.

Meslek Fabrikası eğitim emekçileri belediye önündeki eylemlerine yeniden başlayacak

Meslek Fabrikası eğitim emekçileri belediye önündeki eylemlerine yeniden başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Meslek Fabrikası’nda çalışan eğitimciler ara verdikleri belediye önündeki daimi iş ve taşeron sistemine son talepli eylemlerine 9 Şubat Salı günü yeniden başlayacaklar.

28 Aralık’ta Meslek Fabrikası önünde başlayan eylemlerini Konak’taki belediye binasına taşıyan eğitmenler, 24 Ocak’ta çeşitli görüşmelerin sağlanması için belediye binası önündeki eylemlerine ara vermişti. Bu süreçte olumlu olumsuz bir yanıt alamadıklarını belirten emekçiler eylemlerine yeniden başlama kararı aldılar. 8 Şubat Pazartesi günü 43. günde belediye binası önünde bir araya gelen işçiler Tunç Soyer’le son bir kez görüşmeyi talep ettiler. Ancak Tunç Soyer ile görüşme taleplerinin sonucunda herhangi bir gelişme olmadığı için yarından itibaren eylemlerine yeniden başlayacaklarını açıkladılar.