Melih Gökçek: Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu açıklasana!

Melih Gökçek, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na seslendi.

Melih Gökçek: Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu açıklasana!

Melih Gökçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hedef alarak; “Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu açıklasana” diye seslendi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışlarında 5 zincir marketi sorumlu tuttu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından Ticaret Bakanlığı marketleri denetlemesi için müfettiş görevlendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa ettirilen Melih Gökçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu hedef aldı.

Ticaret Bakanı Muş’un talimatıyla 5 zincir marketteki ürünlerde fahiş fiyat artışı yapılıp yapılmadığının tespiti için ticaret müfettişleri görevlendirildi. Öte yandan Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Melih Gökçek, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na seslendi.

Melih Gökçek şu paylaşımı yaptı:

“TOBB, ATO, İTO fahiş fiyat artışları konusunda niye sessiz? Bu ülke insanının fahiş fiyatlarla ezilmesine niye müsaade ediyorlar? Rıfat Hisarcıklıoğlu bu konuda açıklama yapsana… Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu açıklasana…”