Melih Bulu'nun yerine vekaleten atanan Naci İnci icraatlarına başladı: Akademisyen Can Candan'ın derslerine son verildi

Boğaziçi Üniversitesi'nin kayyum rektörü Melih Bulu'nun görevden alınmasıyla vekaleten rektörlük görevine atanan Naci İnce, akademisyen Can Cadan'ın derslerine son verdi.

Melih Bulu'nun yerine vekaleten atanan Naci İnci icraatlarına başladı: Akademisyen Can Candan'ın derslerine son verildi

Boğaziçi Üniversitesi’nin kayyum rektörü Melih Bulu Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alınmış, yerine vekil olarak Naci İnci atanmıştı.

Vekaleten rektörlük yapan Naci İnci icraatlarına başladı. İnci, sinema ve belgesel alanında dersler veren akademisyen ve yönetmen Can Candan’ın dersine son verildi.

Akademisyen ve yönetmen Can Candan, Twitter hesabı üzerinden Naci İnci’nin, kendisine Boğaziçi Üniversitesi’ndeki görevine, ‘vekaleten’ son verdiğine dair bir yazı gönderdiğini kaydetti. Candan, karar için bölüm ve fakülte görüşü alınmadığını belirtti.

Candan, şu ifadelere yer verdi:

“Naci İnci, bugün bana 2007’den bu yana öğretim görevlisi olarak çalıştığım Boğaziçi’ndeki görevime, ders verdiğim bölüm ve fakültenin görüşü alınmadan ‘vekaleten’ son verdiğine dair bir yazı göndermiş. Sizlerle paylaşıyor, yorumunu ve değerlendirmesini de sizlere bırakıyorum.”