Mahir Ünal: 2023'te bunları son defa sandığa gömeceğiz

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, muhalefet için "Bu ülkeyi bunlara bırakamayız" dediği konuşmasında "2023'te bunları son defa sandığa gömeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal: 2023'te bunları son defa sandığa gömeceğiz

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Muğla İl Başkanlığınca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

2023 seçimlerine işaret ettiği konuşmasında Ünal, muhalefeti hedef alıp “Birbirimizle kol kola sıkı sıkıya verip Türkiye’yi 2023’te bunlara bırakmayacağız. Çünkü bu ülkeyi bunlara bırakamayız. Çünkü bunların bu ülkeyle ilgili ne şu kadar sevgileri var ne de hayalleri var. Bu ülkeyle ilgili hayalleri, dertleri, sevgileri olsa AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan öfkesi ve nefretiyle bu ülkeye düşmanlık etmez, bu ülkenin düşmanlarının yanında durmazlar. Bu yüzden biz sağlam duracağız” dedi.

Ünal konuşmasında “Korku, kaygı, endişe, umutsuzluk ses tonunuzdan, gözünüzden bulaşıcıdır. Ama umut, inanç, coşku, heyecan da bulaşır. Çevrenize ne bulaştırıyorsunuz buna dikkat edin. Kendimize güveneceğiz. Türkiye’ye güveneceğiz. Allah’ın izniyle 2023’te bunları son defa sandığa gömeceğiz.” ifadelerini kullandı.