'Love Erdoğan' afişlerini kaldıran Efes Selçuk Belediyesi'ne destek yağdı

Efes Selçuk’ta kanuna aykırı olarak kamusal alana yerleştirilen 'Love Erdoğan' afişleri, belediye tarafından kaldırıldı. AKP teşkilatı tarafından tekrar asılan afişler ikinci kez kaldırıldı. Sosyal medyadan Efes Selçuk Belediyesi'ne destek yağdı.

'Love Erdoğan' afişlerini kaldıran Efes Selçuk Belediyesi'ne destek yağdı

Efes Selçuk’ta kanuna aykırı olarak kamusal alana yerleştirilen ‘Love Erdoğan’ afişleri, belediye tarafından kaldırıldı. AKP Selçuk İlçe Örgütü tarafından tekrar yerleştirilen panolar belediyeyi harekete geçirdi ve zabıta ekipleri afişleri ikinci kez kaldırıldı.

İz Gazete’nin haberine göre; Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, ‘New York’taki Times Meydanı’ndaki reklam panolarına FETÖ’cüler tarafından ‘Stop Erdoğan’ yazılarının asılmasından sonra Selçuk ilçemizin birçok yerine ‘Love Erdoğan’ görselleri astık. FETÖ’cülere karşı yapılan bu görsellerimizin Selçuk Belediyesi tarafından kaldırılmış olması FETÖ ile mücadelemize engel olmaktadır” diyerek Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e çağrı yaptı.

“19 yıldır Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milletimizle beraber bizler de aynı şekilde durmaya sonuna kadar devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Girbiyanoğlu, “Cumhurbaşkanımıza sevgimizi belirttiğimiz bu görselleri Selçuk Meydanlarında kaldırmak ancak cesedimizi çiğnemekle mümkün olur” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Efes Selçuk Belediye Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel açıklama yaptı. Açıklamada pankartların izinsiz şekilde yerleştirildiği için kaldırıldığı ifade edildi.

Belediyenin kesin tavrına sosyal medyadan büyük destek geldi. Söz konusu olan haberin altına yorum yapan vatandaşlar, Başkan Sengel’i ve belediyeyi tebrik etti.