Liseliler Aydınlanma Okulları’nın 2. oturumlarında buluşuyor

Liseliler tarafından düzenlenen Aydınlanma Okulları’nda yan yana gelerek okumaya, üretmeye, tartışmaya ve yeni bir ülke kavgasını yükseltmeye devam ediyor. Sosyalist Liseliler tarafından düzenlenen Aydınlanma Okulları'nda gençlik, 9-10 Ekim’de düzenlenecek 2. oturumda buluşuyor.

Liseliler Aydınlanma Okulları’nın 2. oturumlarında buluşuyor

Liseli gençliğin birlikte okuyup, tartışıp, ürettiği Aydınlanma Okulları’nın 2. Oturum Programı yayınlandı.

AKP’nin eğitime yönelik politikalarının sonucunda eğitimde eşitsizlik, piyasacılık ve gericilik giderek artıyor. Tüm bunlara karşı liseli gençlik Sosyalist Liseliler tarafından düzenlenen Aydınlanma Okulları’nda yan yana gelerek okumaya, üretmeye, tartışmaya ve yeni bir ülke kavgasını yükseltmeye devam ediyor.

2 hafta önce İstanbul’da ilk oturumu düzenlenen Aydınlanma Okulları’nın 2. oturumunda bir dizi başlıkla liselilerle buluşacak. 2. Oturumda yer alan başlıklar şu şekilde: ”Türkiye’de Sosyalist Devrim Mümkün Mü?”, “Solcular Dine Nasıl Bakar?”, “Birey ve Örgütlü Mücadele”, “Cumhuriyet Nedir? Cumhuriyete Nasıl Bakıyoruz?”, “Nedir Bu Dünyanın Düzeni?”

AYDINLANMA OKULLARINA KATILMAK İÇİN 

Oturumlar hakkında detaylı bilgi almak ve Aydınlanma Okulları’na katılmak için 0533 424 5334 numaralı telefon üzerinden iletişim kurabilir, Sosyalist Liseliler sosyal medya hesaplarına mesaj atabilir ve aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

https://forms.gle/8vDU4vUBLkpa9jfv6