Liseliler Aydınlanma Okulları’nda buluşmaya devam ediyor!

Liseli gençliği tarih, siyaset, bilim ve güncel gelişmelerle buluşturan Aydınlanma Okulları, İstanbul ve İzmir’de oturumlarını gerçekleştirdi.

Liseliler Aydınlanma Okulları’nda buluşmaya devam ediyor!

Sosyalist Liseliler’in düzenlediği Aydınlanma Okulları, oturumlarına devam ediyor. Oturumlarını dijital platformda gerçekleştiren Aydınlanma Okulları, yeni oturum başlıklarını duyurmuş ve gençliğe oturumlara katılma, aydınlanma, bilim ve sosyalizmin sesini yükseltme çağrısında bulunmuştu.

Liseli gençliği tarih, siyaset, bilim ve güncel gelişmelerle buluşturan Aydınlanma Okulları İstanbul’da dört noktada ve İzmir’de oturumlarını gerçekleştirdi.

Liseliler İstanbul Gazi Mahallesi’nde ‘’Cumhuriyet Nedir? Cumhuriyet’e Nasıl Bakıyoruz?’’, Kartal’da ‘’Ne Kadar Özgürüz?’’, Avcılar’da ‘’Yapay Zekâ Tartışmaları’’, Sarıgazi’de ‘’Laiklik Nedir?’’, İzmir’de ise ‘’Nedir Bu Dünyanın Düzeni?’’ başlıklarını konuşmak için buluştu.

“Değiştirmek için önce anlamak gerekir” diyen Sosyalist Liseliler, Aydınlanma Okulları’na devam ediyor. Oturumlar ile ilgili haftalık olarak Sosyalist Liseliler sosyal medya hesaplarından duyuru yapılıyor.

Aydınlanma Okulları’na katılmak için Sosyalist Liseliler’in sosyal medya hesaplarını takip edebilir, 05322010616 no’lu telefonla iletişime geçebilir ve aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

https://forms.gle/sVBbitvhoAB9K9Pp8