Liseli gençlik "Denizlerin mücadelesini" konuşmak için buluştu

Aydınlanma Okulları önümüzdeki süreçte de oturum ve etkinliklerine devam edecek. Etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak için Sosyalist Liseliler sosyal medya hesapları takip edilebilir ve 05322010616 no'lu telefonla temasa geçilebilir.

Liseli gençlik

Liseli gençlik “Denizlerin mücadelesini” konuşmak için buluştu

Sosyalist Liseliler’in çağrısıyla, liselerde eşitlik, özgürlük ve sosyalizm mücadelesini yaymak için yola çıkan Aydınlanma Okulları etkinliklerine devam ediyor.

“Denizlerin mücadelesi neydi?” başlığının konuşulduğu oturum Türkiye Komünist Hareketi (TKH) MK üyesi Ekim İsmi’nin katılımıyla gerçekleşti. Oturumda gençlik mücadelesinin özellikleri, gençliğin toplumsal hareketler açısından önemi, Denizlerin mücadelesi ve Türkiye’de dönemlere göre gençliğin siyasette aldığı pozisyon konularına değinildi.

İçinden geçtiğimiz sürecin de gençlik açısından etkilerinin değerlendirildiği oturumda, günümüzde gençliğin AKP açısından bir kriz dinamiğine döndüğüne dikkat çekildi. Düzenin gençliğe yönelttiği ideolojik saldırıların ise mücadele, örgütlülük ve memlekete karşı duyulan sorumlulukla aşılabileceğinin vurgulandığı söyleşi sorularla devam etti.

Aydınlanma Okulları önümüzdeki süreçte de oturum ve etkinliklerine devam edecek. Etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak için Sosyalist Liseliler sosyal medya hesapları takip edilebilir ve 05322010616 no’lu telefonla temasa geçilebilir.