Liseli gençlik Aydınlanma Okulları’nın 3. oturumunda buluştu!

Liseli gençlik Sosyalist Liselilerin düzenlediği Aydınlanma Okulları'nın 3. oturumunda buluştu.

Liseli gençlik Aydınlanma Okulları’nın 3. oturumunda buluştu!

Ülkenin umudu Sosyalist Liseliler emeğin, laikliğin ve bilimin liselerdeki sesini yükselttiği Aydınlanma Okulları’na devam ediyor.

Liseli gençliğin düşündüğü, ürettiği ve düzeni sorguladığı Aydınlanma Okulları İstanbul’da 3. Oturumlarını tamamladı. Aydınlanma Okulları 12 noktada liseli gençliğin yoğun ilgisi ve katılımıyla toplandı.

Liseliler, Arnavutköy’de ‘’Kadınların Eşitliği İçin’’, Şirinevler’de ‘’Nedir Bu Dünyanın Düzeni?’’, Gazi Mahallesi’nde ‘’Cumhuriyet Nedir?’’, Avcılar’da ve Çekmeköy’de ‘’Devrimler Tarihi’’, Bakırköy’de ‘İnsanlığın Serüvenini Anlamak’’, Kartal’da ‘’Birey ve Örgütlü Mücadele’’, Sancaktepe’de ‘’Nedir Bu Dünyanın Düzeni?’’, Eyüp, Tuzla ve Kadıköy’de ‘’Türkiye’de Sosyalist Devrim Mümkün Mü?’’, Şişli’de ‘’Düzen Partilerine Umut Bağlanır Mı?’’ başlıklarında yan yana geldi ve yanıtlar üretti.

Bugün içinde yaşadığımız sistemin türlü olumsuzluklarına boyun eğmeyen bir liseli kuşağın yetiştiği Aydınlanma Okulları, ‘’değiştirmek için anlamak gerekir.’’ şiarıyla buluşmalarına devam edecek.

Aydınlanma Okulları’na Katılmak İçin;

Liselerde okuyan tüm gençler Aydınlanma Okulları’na katılabilir.
Aşağıda yer alan Sosyalist Liseliler’in sosyal medya hesapları ve telefon numarası üzerinden veya Aydınlanma Okulları formunu doldurarak gelecek oturumlara katılabilirsiniz.

https://www.facebook.com/sosyalistliseliler/
https://www.instagram.com/sosyalistlise/

https://twitter.com/SosyalistLise

Tel no: 05334245334

https://t.co/ExoVTxhi6y?amp=1