Kovid-19'a yakalanan Ezgi Mola'dan aşı çağrısı

Kovid-19'a yakalanan Ezgi Mola'dan aşı çağrısı yaptı. "İyi ki iki aşımı da yaptırmışım" diyen Mola, "Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesinde bulunan hastalarının yüzde 90'ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın" diyerek aşı olma çağırısında bulundu.

Kovid-19'a yakalanan Ezgi Mola'dan aşı çağrısı

Oyuncu Ezgi Mola, Kovid-19’a yakalandı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 7 kez test yaptırdığını söyleyen Mola, “Testlerimin yarısı negatif yarısı da pozitif çıktı. İki aşımı da yaptırdığım için en ufak semptom göstermeden geçiriyorum. İyi ki iki aşımı da yaptırmışım. Lütfen siz de aşınızı yaptırın” diyerek aşı olma çağırısında bulundu.

“LÜTFEN AŞI OLUN”

Hastalığı hafif atlattığını söyleyen Ezgi Mola, “Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum. Ne bir ağrı ne bir ateş hiçbir semptom yok” ifadelerini kullandı.

“İyi ki iki aşımı da yaptırmışım” diyen Mola, “Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesinde bulunan hastalarının yüzde 90’ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın” diyerek aşı olma çağırısında bulundu.