Korgeneral Osman Erbaş'ın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi

Bingöl'den Tatvan'a giderken düşen helikopterde hayatını kaybeden 9 askerden birinin de 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş olduğu öğrenildi.

Korgeneral Osman Erbaş'ın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi

Kaza kırıma uğrayan helikopterde 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Kahraman, dost, Korgeneral Osman Erbaş Paşamın da içinde bulunduğu helikopterin Bitlis-Tatvan’da düştüğü haberi geldi. Boğazımız düğümlendi. Kahraman Paşamıza ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Sabır ve dua. Seni unutmayacağız Güzel Adam” dedi.

MECLİSTEKİ PARTİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

9 askerin düşen helikopterde hayatını kaybettiği haberinin ardından siyasiler başsağlığı mesajı yayımladı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop mesajında, “Bingöl’den Tatvan’a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; şehit olan 9 vatan evladımıza Allah’tan rahmet, yaralanan 4 askerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Bitlis’te düşen askeri helikopterde şehit olan dokuz askerimize Allah’tan rahmet, keder-dide ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı dört askerimize acil şifalar diliyorum. Acımız büyük. Başımız sağ olsun” mesajını paylaştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bingöl’den Tatvan’a giderken elim bir helikopter kazası sonucu şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifa diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadeleriyle başsağlığı mesajı yayımladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında, “Bitlis’ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

MHP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “Bitlis Tatvan bölgesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerimiz Şehit, 4 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

AK Parti MKYK ve MYK Üyesi – Parti Sözcüsü Ömer Çelik yayınladığı mesajda, “Bitlis’ten Tatvan’a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu 9 kahraman askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz” dedi.