Komünistlerden Sağlık Bakanı'na çağrı: İstifa erdemli bir davranıştır!

"Sağlık Bakanı’nın mensup olduğu partinin kongresinde ortaya çıkan görüntülerden dolayı onurlu davranmaya davet ediyoruz!" denilen açıklamada, Fahrettin Koca 'istifa'ya çağırıldı.

Komünistlerden Sağlık Bakanı'na çağrı: İstifa erdemli bir davranıştır!

Koronavirüs yayma merkezi haline gelen ve tedbirlerin hiçe sayıldığı AKP’nin kongrelerine bugün bir yenisi daha eklendi.

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), AKP’nin Ankara’daki 7. Olağan Kongresi’nde ortaya çıkan görüntüler sonrası bir açıklama yayımlayarak, “Her gün sosyal mesafe ve maske uyarısı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı, bugün AKP Kongresi’nde ortaya çıkan ve sosyal mesafe ile maske önlemlerini hiçe sayan durum karşısında istifaya çağırıyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanı’na çağrı: İstifa erdemli bir davranıştır!” başlıklı açıklamanın tamamı şöyle:

“Her gün sosyal mesafe ve maske uyarısı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı, bugün AKP Kongresi’nde ortaya çıkan ve sosyal mesafe ile maske önlemlerini hiçe sayan durum karşısında istifaya çağırıyoruz!

Ankara’da düzenlenen AKP Kongresi, ülkemizde koronavirüs salgını karşısında hiçbir önlem alınmadığının göstergesidir. Sağlık Bakanı’nın mensup olduğu partinin kongresinde ortaya çıkan görüntülerden dolayı onurlu davranmaya davet ediyoruz!

Sağlık Bakanı Koca, bilmelidir ki, istifa, “erdemli” bir davranıştır!”