Komünistlerden mitinge çağrı: Mafyanın, yandaşın, patronun değil, Yeter Söz İşçinin!

TKH, "Mitinge çağrı: Mafyanın, yandaşın, patronun değil Yeter Söz İşçinin!" açıklamasıyla yarın İstanbul ve İzmir'de düzenlenecek buluşmalara çağrı yaptı.

Komünistlerden mitinge çağrı: Mafyanın, yandaşın, patronun değil, Yeter Söz İşçinin!

Türkiye Komünist Harekeri (TKH) bugün yayımladığı açıklama ile 19 Haziran Cumartesi günü İstanbul ve İzmir’de Sınıf Tavrı Derneği tarafından düzenlenecek olan mitinge çağrı yaptı.

TKH tarafından “Mitinge çağrı: Mafyanın, yandaşın, patronun değil Yeter Söz İşçinin!” başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Ülkemizde alınteriyle, emeğiyle ve onuruyla çalışanların değil patronların, çetecilerin, yandaşların ve yobazların saltanatı sürüyor, onların çarkları dönüyor, onların cepleri doluyor!

Bu yağma, bu rant ve bu mafya düzeni ile bu gerici tek adam rejimi onların; ama biliyoruz ki bu memleket emekçilerin, halkın!

Artık yeter diyoruz!

Patronların, mafyanın, yandaşın, yobazın değil söz emekçilerin diyoruz!

İnsanca bir yaşam ve eşitlikçi bir düzen için, karanlığın değil laikliğin güvencesinde bir ülke için, mafyanın ve çetecilerin değil hukukun egemen olduğu bir Türkiye için, yağmacıların, rantçıların ve yandaşların değil emekçilerin cumhuriyeti için bu düzen değişmeli!

19 Haziran Cumartesi günü İstanbul ve İzmir’de Sınıf Tavrı Derneği tarafından düzenlenecek “Yeter Söz İşçinin! İşçilerin Kürsüsünü Kuruyoruz” mitingine tüm üye ve dostlarımızı katılmaya çağırıyoruz!

Haramilerin saltanatını yıkalım, emekçilerin iktidarını kuralım!

Mafyaya, yandaşa, yobaza ve patrona karşı yeter söz işçinin!

Ya çete düzeni ya sosyalizm!”

19 Haziran 2021 Cumartesi

İstanbul, Kartal Meydanı, saat 17.00

Karşıyaka Çarşı İzban-İzmir, saat 18.30