Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın ekonomi paketini eleştirdi: Saraylardan reform ancak bu kadar oluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Ekonomi Reform Paketi'ni sosyal medya hesabından paylaştığı video ile eleştirdi.

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın ekonomi paketini eleştirdi: Saraylardan reform ancak bu kadar oluyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Ekonomi Reform Paketi’ni “Ekonomik paketi açıkladılar, kaçıncı biliyor musunuz? 23. paket. Allah aşkına bu pakette işsize iş bulacağız diye bir cümle var mı?” sözleriyle eleştirdi.

Sosyal medya hesabından “Saraylardan reformlar ancak bu kadar olabiliyor…” mesajıyla paylaştığı video ile Erdoğan’ın açıkladığı ekonomi paketini değerlendiren Kılıçdaroğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili halkım, ekonomik paketi açıkladılar, kaçıncı biliyor musunuz? 23. paket. Sözde ekonomik reform yapacaklar. Allah aşkına bu pakette işsize iş bulacağız diye bir cümle var mı? Bu pakette hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar, ona yakın sarayda oturuyorlar. Peki bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? Yok. Hadi onlardan da vazgeçtim, 5’li çeteye dünyanın parasını ödüyoruz, oradan bir tasarruf var mı? Yok. Bunların ekonomide reform yapacak halleri de yok. Dağılmış vaziyetteler.

Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş o bizim işimiz. Onu biz yapacağız.”