Kaymakam, silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Eynesil Kaymakamı olarak görev yaptığı ve şüpheli ölüme ilişkin soruşturmayı başlatan isim olduğu öğrenildi.

Kaymakam, silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Kuyucak İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim sahilde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaymakam Kurt’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Kurt’un Didim’e geldiği aracını da sahilde park ettiği belirtildi. Olayın intihar olduğu öne sürülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AYDIN VALİLİĞİN’DEN AÇIKLAMA

Yapılan açıklamada, “Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur.Kaymakamımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

Ölü bulunan Kurt’un, Rabia Naz’ın hayatını kaybettiği dönemde Eynesil Kaymakamı olarak görev yaptığı ve şüpheli ölüme ilişkin soruşturmayı başlatan isim olduğu öğrenildi.

RABİA NAZ’IN BABASINDAN MESAJ

Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, Kaymakam Kurt’un yaşamını kaybettiğine ilişkin haberi sosyal medya hesabından “Rabia Nazımızın acımasızca canına kıyıldığı 12 Nisan 2018 günü Eynesil ilçe mülki amiri Kaymakam Yılmaz Kurt intihar etmiş. Ailesine sabırlar dilerim. Olay şüpheli gibi. Eynesil’den kendisini tanıyorum. Hafta sonları çocuklarını gezdirmeyi seviyordu. Ben bu olayı anlayamadım” ifadeleriyle paylaştı.