Kamalak'tan 'bölünme' açıklaması: Bir tarafta Müslümanlar, bir tarafta gavurlar kampı

Saadet Partisi'nin eski genel başkanı Kamalak, "Cumhur İttifakı'nda yer alacak olursa Türkiye, iki kampa bölünür" dedi.

Kamalak'tan 'bölünme' açıklaması: Bir tarafta Müslümanlar, bir tarafta gavurlar kampı

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün partiyi kongreye götürmeyi hedeflediğini belirttiği ve iktidar bloğuna yakınlaştırmak istediği şekilde yorumlanan açıklaması üzerine partinin eski genel başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’tan bir değerlendirme geldi.

KRT TV’de konuşan Kamalak, “Saadet Partisi’nin cisminden çok daha önemli bir özgül ağırlığı, bir duruşu vardır. Ondan dolayı 18 sene sonra Sayın Cumhurbaşkanı Oğuzhan beyi ziyaret ediyor. Şahsından dolayı değil, partinin öneminden dolayıdır. Saadet Partisi siyasi hayatta bir mihenk taşıdır” derken Asiltürk’ün çıkışına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Şu an bir Cumhur İttifakı var. Bunun karşısında kendi ifadelerine göre ‘Zillet İttifakı’ var. Eğer Saadet Partisi, Cumhur İttifakı’nda yer alacak olursa Allah korusun Türkiye, trollerin ifadesiyle iki kampa bölünür.

Bir kampta kaba ifadesiyle Müslümanlar kampı. Diğer kamp, gavurlar kampı diye anılır. Orası bölücüler, FETÖ’cüler, hainler olacaktır. Bunu kullanacaklardır. Bu ülke için felaket olur. Benim asıl endişem oraya dayanıyor.

Eğer Saadet Partisi bu şartlar dahilinde Cumhur İttifakı’nda yer alacak olursa, kendi 50 yıllık kırmızı çizgilerini kaybetmiş olur ve Türkiye iki keskin kampa bölünür. Ülke için felaket olur.”