Kağıt toplayıcı Suriyeli genci dövüp motosikletinin üzerinden kamyonetle geçtiler, ardından ateşe verdiler

Antalya'da yaşanan saldırıda Suriye vatandaşı genç, başına aldığı darbelerle baygınlık geçirdi.

Kağıt toplayıcı Suriyeli genci dövüp motosikletinin üzerinden kamyonetle geçtiler, ardından ateşe verdiler

Antalya’da 3 kişinin, hurda ve kağıt toplayan Suriye vatandaşı genci darbedip, motosikletini kamyonetle ezdikten sonra yaktığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Saldırı, dün saat 22.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Fener Caddesi’nde meydana geldi. Üzerinden kimlik bilgisi çıkmayan Suriye vatandaşı genci, kağıt toplamak için motosikleti ile birlikte Fener Caddesi üzerinde bir çöp konteynerinin yanına yaklaştı. Bu sırada 18 yaşındaki Ömer B.’nin kullandığı kamyonet, gencin motosikletine çarptı. Kaza sonrası araçtan inen Ömer B., Ali R. ve Haktan Ç., çıkan tartışmanın ardından Suriye vatandaşı genci yumruk, taş ve sopa ile darbetti. Suriye vatandaşı genç başına aldığı darbelerle baygınlık geçirirken, saldırganlar ise gencin motosikletinin üzerinden kamyonetle geçip, ardından yaktı.

Polis, görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda saldırganların Ömer B., Ali R. ve Haktan Ç. olduğunu belirledi. Saldırıyla ilgili başlatılan çalışmada plakası belirlenen kamyonet, Fener Mahallesi 1907 Sokak’ta park halinde bulundu. Çevrede yapılan aramalarda şüphelilerden Ömer B. ve Ali R. yakalandı. Diğer şüpheli Hakan Ç.’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Öte yandan saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganların motosikletin üzerinden kamyonetle geçme anı, motosikleti yakmaları ve Suriye vatandaşı genci darbettiği anlar yer aldı.