İYİ Parti'ye göre Erdoğan'ı 'kandırıyorlar'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kandırıldığını öne sürdü, Erdoğan'a "En çok da o İletişim Başkanı kandırıyor. Size zarar veriyor. Sizi yalancı durumuna düşürüyor" diye seslendi.

İYİ Parti'ye göre Erdoğan'ı 'kandırıyorlar'

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kritik konularda başarısızlık ve hata yaptığı ortaya çıktığında sarıldığı “kandırıldım” söylemi, bu kez Erdoğan için düzen muhalefeti tarafından kullanıldı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Erdoğan’ın Türkiye’nin ekonomisi ve halkın maddi durumuyla ilgili gerçekler konusunda “kandırıldığını” öne sürdü.

Türkkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Saray’da oturmak böyle bir şey. Gerçek enflasyondan haberi yok. Etrafına aldığı beş maaş verdiği, dalkavukluktan başka hiç bir işe yaramayan danışmanların verdiği rakamlara inanıyor. Sizi kandırıyorlar. Vallahi kandırıyorlar, Billahi kandırıyorlar. En çok da o İletişim Başkanı (Fahrettin Altun) kandırıyor. Size zarar veriyor. Sizi yalancı durumuna düşürüyor. Milletin önünde sizi uyuyan, fotoğrafları, videonuzu teşhir eden o İletişim Başkanının yalanlarına inanmayın. Etrafındaki danışmanların aldıkları maaşların, sağladıkları rantın, karun gibi zengin olmalarının dışında hiç bir iş yapmıyorlar. sizi kandırıyorlar. Onların laflarıyla milletin karşısında mahcup oluyorsunuz. Saray’ın enflasyonu ile milletin enflasyonu başka.”