İşte Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in MHP'li ortağı...

Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı'nın ortak olduğu ortaya çıktı.

İşte Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in MHP'li ortağı...

Milyar dolarlık dolandırıcılık iddiasıyla hakkında kırmızı bülten araması çıkartılan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, MHP’li vekilin oğluyla da ortakmış.

ÇAVUŞOĞLU VE SOYLU İLE FOTOĞRAFLARI ÇIKMIŞTI

Thodex’in sahibi Fatih Özer’in, 3 gün arayla Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiği ortaya çıkmıştı. Özer’in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem olurken, Bakan Soylu ve Çavuşoğlu Özer’i tanımadıklarını iddia etmişlerdi.

ÇAVUŞOĞLU’NUN AÇIKLAMASINDAKİ AYRINTI…

Bakan Çavuşoğlu’nun ise o fotoğraf karesiyle ilgili verdiği ayrıntı ortaklığı ortaya çıkardı. Fatih Özer’i tanımadığını söyleyen Çavuşoğlu, 26 Aralık 2019 tarihinde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiği randevuya Özer’in eşlik ettiğini belirtti.

MHP’Lİ VEKİLİN OĞLUYLA ORTAKMIŞ

Thodex skandalının ardından, 27 yaşındaki Fatih Özer ile MHP’li vekil Sancaklı’nın 24 yaşındaki oğlunun ortak olduğu ortaya çıktı. Cumhuriyet’ten Furkan Karabay‘ın haberine göre, Ticaret Sicili’nde yer alan bilgiler araştırıldığında, Mert Sancaklı ve Fatih Özer’in, 28 Eylül 2020 tarihinde “Hoppara Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri” adlı bir şirket kurduğu görüldü.

Özer ve Sancaklı’nın kurucusu olduğu “Hoppara” adlı şirket, kripto paraların ticaretinin yapıldığı borsalara para göndermek için de kullanılan bir sanal cüzdan.