Gerici İsmailağa cemaati üyeleri Nesin Vakfı yöneticisine saldırdı

İsmailağa Cemaati üyeleri jandarmanın gözü önünde Nesin Vakfı yöneticisi Süleyman Cihangiroğlu’na saldırarak darp etti.

Gerici İsmailağa cemaati üyeleri Nesin Vakfı yöneticisine saldırdı

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Nesin Vakfı’nın yanında araziye kaçak inşaat yapan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri tarafından kaçak inşaatı mühürlenen İsmailağa Cemaati’ne ait Rabıta Vakfı’nın üyesi çalışanı iki saldırgan Nesin Vakfı’nın yöneticisi Süleyman Cihangiroğlu’na saldırdı. Darp raporu alan Cihangiroğlu, Ahmet ve Sezar Korkmaz isimli saldırganlardan şikâyetçi oldu.

JANDARMANIN GÖZÜ ÖNÜNDE SALDIRDILAR

Jandarmaya ifade vererek salgınlardan şikâyetçi olan Nesin Vakfı yöneticisi Süleyman Cihangiroğlu, ifadesinde uğradığı saldırıyı şöyle anlattı:

“15 Eylül günü saat 10.00 sıralarında Nesin Vakfı’ndaki ofisimde oturduğum sırada vakfın güvenliğini sağlamak görevli personelimiz geldi. Sezar Korkmaz isimli şahsın vakfın fotoğraflarını çektiğini söyledi.

Sezar Korkmaz isimli şahıs daha önceden beri bizim vakfımızın düzenli olarak fotoğraflarını çekiyordu. Ben bu sırada işletme sorumlusu arkadaşa jandarmayı aramasını ve vakfa bir ekip yönlendirmelerini söyledim. Ekipleri geldi ve olayı anlattım…

Tutanak tutmak için dışarıda vakfın kapısının önünde duran jandarma aracının yanına çıktık ve bu sırada Sezar korkmaz ve oğlu Ahmet Korkmaz bize doğru yürüdüler. Ahmet Korkmaz, isimli şahıs benim yanıma kadar yaklaşıp ‘ne konuşuyorsun lan’ dedi. Aynı şahıs ‘kameralarını kıracağım, göreceksiniz gününüzü’ diyerek sözlü hakarete ve tehditte bulunmaya devam etti.

Tam bu sırada jandarma ekiplerinden bir görevli, bu şahsı bana saldırmak üzere yöneldiği esnada tuttu. Şahıs bir şekilde jandarmanın elinden kurtularak yanıma geldi. Benim yüzüme yumruk atmak istedi fakat yumruğu bana gelmedi. Arkasından bana tekme attı ve tekme karın boşluğuma geldi. Daha sonra jandarma ekipleri şahsı uzaklaştırdı. Bu sırada Sezar Korkmaz saldırmak üzere tekrar bana yöneldi ve yine jandarma ekipleri bu şahsı tuttu. Şahıslar bana tekrar saldırmaya çalıştı ve yeniden ‘göreceksiniz gününüzü, bu yanınıza kalmayacak’ şeklinde tehdit ettiler.”

KORUMA KARARI TALEP ETTİ

Cihangiroğlu, ifadesinde hem Nesin Vakfı hem de kendi adıma koruma kararı talep ettiğini belirterek, “Bana saldıran Sezar Korkmaz ve Ahmet Korkmaz isimli şahıslardan şikayetçi ve davacıyım” dedi.