İşçileri taşıyan minibüse TIR çarptı: 3 ölü, 18 yaralı

Gaziantep’te, otoyolda arıza yapan minibüse seyir halindeki TIR'ın arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

İşçileri taşıyan minibüse TIR çarptı: 3 ölü, 18 yaralı

Antep-Urfa otoyolu Kuzey Gişeleri yakınlarında, Urfa istikametinden Antep istikametine seyir halinde olan ve tarım işçilerini taşıyan minibüs seyir halindeyken arıza yapınca orta şeritte durmak zorunda kaldı. Durduktan sonra otoyolun emniyet şeridine geçmek için geri manevra yapan minibüse arkadan gelen TIR çarptı.

Çarpma sonucu savrulan minibüs ve TIR orta refüjde durabildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri minibüs içerisinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkarmak için uzun uğraş verdi. Kaza sırasında minibüsün içerisinde bulunan 21 kişiden 3’ü tır ile minibüs arasında sıkışarak hayatını kaybederken, diğer 18 kişiden ise yaralandı. Yaralılardan 3’nün durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı.