İşçi Okulu "haklarımızı bilelim" oturumuyla devam ediyor

İşçi Okulu'nun ikinci oturumu Av. Dr. Murat Özveri'nin katılımıyla 14 Mart Pazar günü saat 16:00'da çevrimiçi platform Zoom'da gerçekleşecek.

İşçi Okulu
Sınıf Tavrı tarafından gerçekleştirilen İşçi Okulu ikinci oturumuyla devam ediyor. İlk oturumuna yüzlerce emekçinin kayıt olduğu İşçi Okulu tüm hızıyla sürerken, ikinci oturum “haklarımızı bilelim” başlığıyla gerçekleşecek.

Açılış dersini Prof. Dr. İzzettin Önder’in “Rakamlarla Dünya ve Türkiye Gerçeği” başlığıyla verdiği İşçi Okulu, ikinci oturumunda Av. Dr. Murat Özveri ile devam edecek. 14 Mart Pazar günü saat 16:00’da çevrimiçi platform Zoom’dan gerçekleşecek etkinlik, kayıt olan tüm katılımcılara açık bir biçimde gerçekleşecek. Çalışma ve Toplum Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve hukukçu olan Murat Özveri, işçi hakları ve hukuku üzerine çalışmalarıyla biliniyor.

Katılımcıların anlık olarak soru ve yorum yapabildiği İşçi Okulu dersleri, aynı zamanda emekçilerin deneyim aktarımına da sahne oluyor. Altı oturum şeklinde gerçekleşecek İşçi Okulu siyaset, haklar, ekonomi, sendikal mücadele gibi başlıklara değinecek.

Sınıf Tavrı tarafından sosyal medyada yapılan duyuruda, tüm emekçiler etkinliğe davet edildi. Etkinliğe katılmak için: