İmamoğlu'nun ziyaret ettiği AKP'li Kabaktepe: Kendimi Osmanlı İmparatorluğu'nun, payitahtının il başkanı olarak görüyorum

AKP'li Kabaktepe, "Kendimi şuan ve gelecekte Osmanlı İmparatorluğu'nun, payitahtının il başkanı, sağlık ve eğitim başkentinin il başkanı olarak bugün de yarın da öyle görüyorum, öyle planlıyorum." dedi.

İmamoğlu'nun ziyaret ettiği AKP'li Kabaktepe: Kendimi Osmanlı İmparatorluğu'nun, payitahtının il başkanı olarak görüyorum

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, basın mensuplarıyla bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan uzanan siyasi serüvenini kendisinde de görüp görmediği sorulan Kabaktepe şunları söyledi:

“Kendimi şuan ve gelecekte sadece AK Partimizin İl başkanı, Türkiye’miz en büyük ilinin il başkanı, Türkiye’nin dünyaya açılan kapısının il başkanı, bizim 600 yıl dünyaya hükmetmiş son Türk devleti olan Osmanlı İmparatorluğu’nun, payitahtının il başkanı, sağlık ve eğitim başkentinin il başkanı olarak bugün de yarın da öyle görüyorum, öyle planlıyorum. Kariyer tasarımı yapmak ona esir olarak yaşamaktır, onu anlamsız olarak görürüm. Bu kişisel bir şey.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi ziyaret etmişti.