İlahiyatçı Sifil şaşırtmadı! "Derste erkeklerin de kızların da başları kapalı olmalı"

Ebubekir Sifil'in "ideal eğitim sistemi" için iddiaya göre İngiltere'deki bir profesörün açıkladığı formülde, 'erkeklerin de kızların da başları kapalı olmalı'ymış.

İlahiyatçı Sifil şaşırtmadı!

Deve idrarı içmenin şifalı olduğunu söyleyen ilahiyatçı Ebubekir Sifil, bir profesörün ‘ideal eğitim sistemi’ tarifinde “erkeklerin de kızların da başları kapalı olmalı” dediğini aktardı.

Ebubekir Sifil, Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman için Diyanet İşleri Başkanlığına “Cesetleri camilere sokulmasın, cenazeleri kılınmasın” demişti.

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi Ebubekir Sifil, “ideal bir eğitim sistemi” için iddiaya göre İngiltere’deki alanındaki çok kıdemli bir profesörün açıkladığı formülü anlattı.

Geçtiğimiz günlerde Bekir Develi’nin Youtube kanalına konuk olan Sifil, konuyu kendisine Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Fatih’ projesi hazırlık aşamasındayken Avrupa ülkelerine gönderilen heyetlerden birinde yer alan bir görevlinin aktardığını belirtti.

Sifil’in anlatımına göre söz konusu profesör “ideal bir eğitim” için şu tavsiyelerde bulundu:

“Derste hoca ve talebe yerde oturacak. Kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olacak. Erkeklerin de kızların da başları kapalı olacak. Araştırmalarımız bize gösterdi ki insan beyni belli bir sıcaklığa ulaşınca ideal çalışır.”

İşte o video: