İkizderelilerden Erdoğan'a 'komünist' yanıtı

İkizdere'de de doğanın talanına karşı mücadele eden Harun Tatoğlu, Erdoğan'ın "Komünistleri buraya topluyorlar" söylemine yanıt verdi.

İkizderelilerden Erdoğan'a 'komünist' yanıtı

Dün bir dizi açılış için Rize’ye gelen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İyidere-İkizdere yolu ve tünellerinin açılışı sırasında yaptığı konuşmada,”Şimdi biz İkizdere’de lojistik tesislerini yapıyoruz. Bunlar çıkıyor, Ankara’dan geliyor… Eee ‘bizim bu lojistik tesisin yapımını durdurmak için gayret sarf’ ediyorlar. Türkiye’nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa alıp buraya geliyorlar. Neymiş, bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz” demişti.

Erdoğan’ın bölgeyi sermayenin talanına açan projelere karşı mücadele eden komünistleri hedef alan konuşmasına  bölgedeki mücadelede yer alan İkizdereli yurttaşlardan Harun Tatoğlu yanıt verdi.

ANKA‘nın haberine göre Tatoğlu, “Ben doğma büyüme buralıyım. Ben burada yaşam alanımı, doğamı, ormanlarımı savunmak için buradayım. Eğer Sayın Cumhurbaşkanı’mız kendisinden olmayanları, AKP’li olmayanları, doğasını, ormanlarını, kendi yaşam alanlarını savunanları solcu ve komünist olarak tanımlıyorsa bildiği bir şey var demektir, ben ne diyebilirim ona?” ifadelerini kullandı.