Hizbullah heyeti Moskova'da

Hizbullah'ın Lübnan Parlamentosu'ndaki kolu olan Direnişe Vefa Grubu Başkanı Muhammed Raad'ın başkanlık ettiği ve Hizbullah Dış ilişkiler Sorumlusu Ammar el-Musevi'nin de yer alacağı heyet, Hizbullah'ın Moskova'yı ziyaret eden en üst düzey siyasi heyeti sayılıyor.

Hizbullah heyeti Moskova'da

Lübnan Hizbullah’ından bir heyet Rusya hükümetinin davetlisi olarak Suriye ve Lübnan krizini görüşmek üzere Moskova’ya gitti.

Hizbullah’ın Lübnan Parlamentosundaki Grup Başkanı Muhammed Raad’ın başkanlığındaki heyet Moskova’da Lübnan’ın Rusya Büyükelçisi Şauki Bu Nassar ile görüştü.

Arap medyasında yer alan haberde Hizbullah heyetinin Moskova’da Rus yetkililerle Suriye’de sahadaki durum, Güney Lübnan’da İsrail’le yaşanan gerilim, Lübnan’da hükümet krizi gibi konuları görüşeceği öne sürüldü.

Hizbullah’ın Lübnan Parlamentosu’ndaki kolu olan Direnişe Vefa Grubu Başkanı Muhammed Raad’ın başkanlık ettiği ve Hizbullah Dış ilişkiler Sorumlusu Ammar el-Musevi’nin de yer alacağı heyet, Hizbullah’ın Moskova’yı ziyaret eden en üst düzey siyasi heyeti sayılıyor.