Hadi Özışık tv100 ve Habertürk'teki programlardan kovuldu

Mafya lideri Sedat Peker'in görüntülü görüşmelerini sosyal medya hesabından ifşa etmesinin ardından; Soylu ile Peker'in aracılığına soyunan Hadi Özışık'ın, tv100'de ve Habertürk'te yorumcu olarak katıldığı programlardan ilişiğinin kesildiği iddia edildi.

Hadi Özışık tv100 ve Habertürk'teki programlardan kovuldu

Mafya lideri Sedat Peker’in görüntülü görüşmelerini sosyal medya hesabından ifşa etmesinin ardından; Soylu ile Peker’in aracılığına soyunan Hadi Özışık’ın, tv100’de ve Habertürk’te yorumcu olarak katıldığı programlardan ilişiğinin kesildiği iddia edildi.

Sedat Peker’in, dün gece Twitter’da paylaştığı videoların ardından gündemin ilk sıralarına yerleşen internethaber.com’un kurucusu Hadi Özışık’ın tv100’de yorumcu olarak katıldığı programdan kovulduğu öne sürüldü.

Medyakoridoru’nun haberine göre, tv100’de yayınlanan “Sağlı Sollu” programının yorumcularından olan Hadi Özışık’ın programla ilişiği kesildi. Kaynaklar, kararın bu sabah tebliğ edildiğini ve Özışık’ın yakın çevresiyle de durumu paylaştığını belirtti.

Moderatörlüğünü Ahu Özyurt’un üstlendiği programda Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Hadi Özışık ve Metin Özkan yorumcu olarak yer alıyordu.

HABERTÜRK’TEN DE KOVULDU

Aynı kaynaklar, Özışık’ın Habertürk TV’deki yorumculuk görevinden de kovulduğunu ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker ile kendisi arasında arabuluculuk yapan Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.