Gözaltına alınan VeBitcoin CEO'su İlker Baş, AKP meclis üyesiymiş...

Fatih Özer’in katıldığı yayınların Youtube’daki videolarını kaldıran TGRT, Vebitcoin’in gözaltına alınan CEO’su İlker Baş’ı da konuk etmiş.

Gözaltına alınan VeBitcoin CEO'su İlker Baş, AKP meclis üyesiymiş...

MASAK tarafından hesaplarına bloke konulan ve yöneticileri hakkında inceleme başlatılan VeBitcoin CEO’su İlker Baş’ın AKP meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

2 milyar dolarlık vurgunla yurt dışına kaçan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer gibi kapanan VeBitcoin’in gözaltına alınan CEO’su İlker Baş da AKP’ye yakınlığıyla bilinen ışıkçılar cemaatine ait TGRT’de programlara katılmış…

Kripto para işlem platformu VeBitcoin faaliyetlerini durdurduğunu açıklamış ve şirketin CEO’su İlker Baş gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Baş’ın da TGRT yayınına katıldığı ortaya çıktı.

AKP MECLİS ÜYESİYMİŞ

Kendi reklamını da yapan Baş, programlarda coin piyasasında kolay yoldan zengin olma yollarını da anlatmış. Ayrıca Baş’ın AKP meclis üyesi olduğu ortaya çıktı.

Normalde İddia bayisi sahibi olduğu anlaşılan Baş’ın iktidara yakın Sabah gazetesinde de reklam-haberlerinin çıktığı görüldü.

SABAH’TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Sabah gazetesi, VeBitcoin sitesi hakkında “yeniliklerini her gçen gün artıran başarılı bir teknoloji firması” ifadelerini kullanmış.