Gerici Fatih Tezcan: Düne kadar benim koruma polisim, onun koruma polisi ile beraber bekliyorlardı

Medyada gerici söylemleri ve açıklamaları ile tanınan yandaş gazeteci Fatih Tezcan, Sedat Peker'e verilen koruma polisi ile ilgili "Peker'in suçu sabit olmadan, cezaevine girmeden, DHKP-C, PKK tarafından tehdit edilen bir adamın korumasını nasıl alacaksınız? Alamazsınız ki" açıklamasında bulundu.

Gerici Fatih Tezcan: Düne kadar benim koruma polisim, onun koruma polisi ile beraber bekliyorlardı

Yandaş gazeteci Fatih Tezcan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e koruma polisi verilmesini savundu.

Kendisinin İçişleri Bakanı Soylu ve Peker arasındaki gerilimde sessiz kalmasını eleştirenlere cevap veren Tezcan, “Susuyorsak bir şey var. Demek ki durulması lazım, bir durum var. Sedat Peker pazarlık yapıyormuş da, ondan dolayı Fatih Tezcan susuyormuş… O kirli fantastik dünyanızı benim ismimle beraber aynı isme koymayın. Delikanlı bir insan sevdiği insanların birbirine girmesinden, kötü duruma düşmesinden rahatsızlık duyar” açıklamasında bulundu.

TEHDİT EDİLEN BİR KİŞİDEN KORUMA POLİSLERİNİ ALAMAZSIN

Ayrıca Sedat Peker’in iddia ettiği üzere gündemi meşgul eden, ‘Sedat Peker’in koruma polislerinin süresinin Soylu tarafından uzatılması’ konusunda konuşan Tezcan şunları söyledi:

“Sedat Peker, düne kadar benim koruma polisim, onun koruma polisi ile beraber bekliyorlardı. 1 buçuk sene öncesine kadar. Kadıköy’deki iftar sofrasında benim koruma polisim onun koruma polisiyle beraberdi. Sonradan suç işlemiş, ya olabilir, ki bir saat önce beraberlerdi. Suç işledi değil mi? Sedat Peker’in niye koruması vardı, ben anlatayım. Peker’in suçu sabit olmadan, cezaevine girmeden, DHKP-C, PKK tarafından tehdit edilen bir adamın korumasını nasıl alacaksınız? Alamazsınız ki.”

Gerici Fatih Tezcan: düne kadar benim koruma polisim, onun koruma polisi ile beraber bekliyorlardı