Gerici Ali Edizer'den Erdoğan'ın müzik yasağı kararına 'emniyet kemeri' savunması!

Erdoğan'ın müzisyenlerden tepki çeken yasak için, "Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" ifadelerini kullanmasına gericilerden destek geliyor.

Gerici Ali Edizer'den Erdoğan'ın müzik yasağı kararına 'emniyet kemeri' savunması!

Menzil cemaatine yakınlığıyla bilinen medeni kanun ve laiklik düşman Ali Edizer, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın müzik kısıtlamasıyla ilgili “Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur” sözlerini ’emniyet kemeri’ örneğiyle savundu. Menzilci Edizer, “Meselâ emniyet kemeri takma zorunluluğu da bu manada bir yaşam biçimine müdahaledir! Ama hayatı korur” dedi.

Erdoğan kabine sonrası yaptığı açıklamalarda, “Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 24.00’e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur” açıklamasını yaptı. Bu sözler sosyal medyada tepkilere neden olurken gericilerden Erdoğan’a destek geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden Erdoğan’ın tepkilere yol açan sözlerine ilişkin CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da bir paylaşım yaparak, “Amaç koronavirüs önlemi değil, yaşam biçimine müdahale!!! Cumhurbaşkanı Erdoğan : ‘’Müzikle ilgili kısıtlamaları 24.00’e çekiyoruz kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok.’’ KABUL ETMİYORUZ!” ifadelerini kullandı.

‘EMNİYET KEMERİ’ SAVUNMASI

Bunun üzerine Özkoç’un gönderisine yorum yapan Menzilci Edizer, şunları yazdı:

“Tıknazcığım, alkollü içkiler ve diğer kötü alışkanlıklar birer “yaşam biçimi” değil, “sağlık tehtidi”dir. Rakı içmekle övünmek ahmaklıktır. Meselâ emniyet kemeri takma zorunluluğu da bu manada bir yaşam biçimine müdahaledir! Ama hayatı korur. Anladın mı kuzum”